Cabernet
Cabernet wordt beschouwd als rode wijn .
Zoek naar cabernet in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cabernet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste cabernet recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cabernet :
Ingrediënten: boter, cabernet, gedroogde paddestoelen, knoflook, olijfolie, poularde, suiker, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, zout en zwarte peper
Keuken: Europees / Italiaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: cabernet, knoflook, knolselderij, lasagne, masala, muscadet, pompoen, rode wijn, rosé, sancerre, sauvignon blanc, stamppot, wijn, witte wijn en zachte geitenkaas
Ingrediënten: bramensap, cabernet-sauvignonazijn, pectine en violetsuiker
Soort: schuim/mousse/gelei / vegan
Ingrediënten: agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, nappage neutre, water en wateroplosbare paarse kleurstof
Ingrediënten: agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof
Ingrediënten: bosbessensap, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker en water
Advertentie
Ingrediënten: agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof
Ingrediënten: barbera, cabernet sauvignon, riesling, rode wijn, tempranillo en wijn
Ingrediënten: bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, citroensap, suiker, tomatenjam en witte balsamicoazijn
Soort: vegan / chutney
Ingrediënten: agar-agar, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, neutrale gelei, rode voedselkleurstof, suiker en water
Soort: vegan / glazuur
Advertentie
Ingrediënten: bieslook, cabernet-sauvignonazijn, gerookte mosselen, gestoomde oesters, groene appel, jeneverbessen, komkommer, lavasolie, luchtgedroogde skrei, mignonette-gel, selderij, tijm en zout
Keuken: Nederlands / Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: cabernet sauvignon, fleur de sel, grof zeezout, syrah en zinfandelwijn
Keuken: Internationaal / Noord-west-Europees
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Ingrediënten: arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, fino sherry, inmaakvocht van piquillopaprika, knoflook, piquillopaprika uit pot en tijm
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: aardbei, bart desmidt, bloem, boter, cabernet-sauvignonazijn, eigeel, ganzenlever, gist, melk en pepermunt
Ingrediënten: avocado, cabernet sauvignon-azijn, dijonmosterd, emmentaler, extra vierge-olijfolie, ham, ijsbergsla, maïskorrels en maldonzout
Soort: salade / vlees
Advertentie
Ingrediënten: agar-agar, cabernet sauvignon-azijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, neutrale gelei, paarse voedingskleurstof, suiker en water
Soort: vegan / glazuur
Ingrediënten: bosbessensap, cabernet sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker sosa en water
Ingrediënten: citroenlimonade en rode wijn
Soort: drank (alcoholisch) / vegetarisch
Ingrediënten: azijnmoeder en rode wijn
Keuken: Noord-west-Europees
Soort: vegan / inmaak / azijn
Ingrediënten: klaprozenblaadjes en rode wijn
Keuken: Hollands
Soort: condiment
Advertentie
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, fijn zout, guindilla peper, ingemaakte geroosterde paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie en rode paprika
Keuken: Spaans
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, gedroogde rode guindilla-paprika, inktvis, knoflook, olijfolie, sperziebonen en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis
Ingrediënten: hertenbiefstuk en rode wijn
Ingrediënten: peperkoek, rode wijn en wildfond
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: agar texturas, cabernet sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof
Advertentie