Cantal kaas

Cantal kaas wordt beschouwd als kaas.

Alternatieve naam: cantal.

Zoek naar cantal kaas in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cantal kaas in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cantal kaas recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cantal kaas:

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Kaasbrood

Ingrediënten:
bakkersgist, cantal kaas, comté, gistdeeg, kaas, roggemeel en tarwebloem t65

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met kaas

Ingrediënten:
cantal, cayennepoeder, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche met pesto

Ingrediënten:
cantal, cayennepeper, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, pesto, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Truffade

Ingrediënten:
boter, cantal kaas, knoflookteen, peper en zout, spekjes, vastkokende aardappels en verse peterselie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
cantal, cayennepeper, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, halfvolle room, hartig korstdeeg, melk, room, tofu, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwitserse ovenschotel met kaas en groente

Ingrediënten:
aardappel, asperge, boter, broccoli, cantal, cheddar, emmentaler, fontina, gruyère, maïzena, monterey jack kaas, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, spruiten, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch / kaas / ovenschotel