Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Haan in chambertin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouquet garni, chambertin, cognac, haan, rode bourgogne, rookspek, suiker, witte champignons en zilveruitjes
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Rode bourgogne wordt beschouwd als rode wijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode bourgogne in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode bourgogne:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drinken / aperitief uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Buffet / drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit Casa Moro: