Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Citrusijsmet laurierblad, kaneel en ginjinha
- Ingrediënten:
- citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, ginjinha, kaneelstokje, laurier, melk, sinaasappelschil, slagroom en vanille-extract
- Keuken:
- Portugees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Ginjinha wordt beschouwd als likeur.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ginjinha in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ginjinha:
Diner / nagerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit delicious. magazine - 2007-03:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Diner / nagerecht uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :
Recept uit Elena Spagnol - I gelati fatti in casa con en senza macchina :
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wateetons:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-05:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-07:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept uit Brouw het zelf: