Lichte tahin

Lichte tahin wordt beschouwd als tahin.

Zoek naar lichte tahin in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lichte tahin in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste lichte tahin recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lichte tahin:

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

New York brunch bowl met halloumi, avocado en kiemen

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, boerenkool, ei, gemberwortel, gierst, groene asperge, halloumi, hennepzaad, Himalayazout, lichte tahin, limoen, paprikapoeder, plantaardige olie, rodebietenkiemen, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn en zoutvlokken

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische saladeschotel met warme tofu, mango en tahindressing

Ingrediënten:
avocado, bonenkiemen, courgette, gemberwortel, Himalayazout, kelpnoedels, lente ui, lichte tahin, limoen, mango, rijstazijn, rode kool, rode spaanse peper, sambal oelek, sesamolie, soja-sesamsaus, tamari, tofu, verse koriander, versgemalen zwarte peper en water

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Buffet / bijgerecht uit Green salads:

Tahindressing

Ingrediënten:
gemberwortel, Himalayazout, lichte tahin, limoen en versgemalen zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

yoghurtsaus

Ingrediënten:
sumak, tahin en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, water, zout en tahin

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Paksoi & gedroogde bonito

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde bonitovlokken, hazelnootolie, paksoi, tahin en umeboshi-azijn

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren