Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Borrelhapje pastis, pastismayonaise met krikante kipfrieten
- Ingrediënten:
- bloem, ei, eidooier, gepofte pindas, kipfilet, pastis, wijnazijn en zonnebloemolie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Gepofte pindas wordt beschouwd als pinda's.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gepofte pindas in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gepofte pindas:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit Puur zoet:
Recept van Patesserie:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept van Klein Stukje Dan:
Diner / nagerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit India:
Bijgerecht uit Noedels:
Recept uit De Urban Cook:
Snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit delicious. magazine - 2013-09:
Recept van Patesserie: