Jalapenopepersaus

Jalapenopepersaus wordt beschouwd als pepersaus.

Zoek naar jalapenopepersaus in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met jalapenopepersaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste jalapenopepersaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient jalapenopepersaus:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Kip-avocado 'wrapper'

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, bosui, jalapenopepersaus, kalkoenfilet, kipfilet, limoensap, lollo bionda, mexicaanse smeerkaas, peper, slamelange, smeerkaas, verse koriander en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tacochip met rode salsa en garnalen

Ingrediënten:
bosui, cockailgarnalen, jalapenopepersaus, nachos, tacochips, trostomaat, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pepermosselen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, crème fraîche, droge witte wijn, bloem, kalfsfond, boter, pepersaus, mossel, wijnazijn en zwarte peper

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Klassieke tartaar met saus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, cornichons, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, mayonaise, pepersaus, rodewijnsaus, sjalot, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Sylvia's barbecueribbetjes - sylvia's barbecued ribs

Ingrediënten:
blanke azijn, bleekselderij, citroensap, citroenschil, gevriesdroogde rode peper, groene paprika, pepersaus, suiker, tabasco, tomatenpuree, ui, varkensribbetjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees