Japanse kruiden

Japanse kruiden wordt beschouwd als kruiden.

Zoek naar japanse kruiden in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met japanse kruiden in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste japanse kruiden recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient japanse kruiden:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Nori'sandwich' met gerookte zalm

Ingrediënten:
appelazijn, avocado, gerookte zalm, ijsbergsla, japanse kruiden, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mayonaise, mosterd, nori, pandanrijst, suiker, tomaat, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Teppanyaki

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, garnalen, gembersiroop, gemberwortel, japanse kruiden, japanse sojasaus, kastanjechampignon, kipfilet, medium dry sherry, mierikswortel, mirin, olie, prei, sesamolie, ui, vleesfond, wasabi en witte kool

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Gerolde sushi-variaties

Ingrediënten:
basilicum, gezouten pruimen, gezuurde rijst, ingemaakte daikon, ingelegde gember, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, shiso-bladen, nori, wasabipasta en zalm

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Miso-soep

Ingrediënten:
dashi, klaver, nameko, rode miso, sansho-peper, shiitake en tofu

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Bietengroen en boekweitnoedels

Ingrediënten:
bietenloof, bladpeterselie, japanse sojasaus, mirin, rijstazijn en sobanoedels

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Handgevormde sushi nigiri

Ingrediënten:
basilicum, dashi-bouillon, eieren, gezuurde rijst, ingelegde gember, inktvis, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mirin, nori-zeewier, shiso-bladen, tijgergarnaalstaarten, tonijn, wasabi, zalm, zeebrasem en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse Shoyu ramen

Ingrediënten:
bamboescheuten, bouillon, broccoli, chiliolie, kastanjechampignons, kruiden, noedels, paddenstoelen, shoyu, sojasaus, zijden tofu en zwarte sesamzaadjes

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Wintergroenten

Ingrediënten:
crosne, groene kool, japanse andoorn, meiraap, paarse wortel, prei, rozemarijn, spruitjes, tijm, witte kool en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Slabootjes

Ingrediënten:
citroen, gember, gezuurde rijst, groene asperge, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, lente ui, little gem, nori-zeewier, ossenhaas, rolmopsen, wasabi, waterkers, witlof en witte wijn

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Knolraap chips

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, knolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knnolraap in folie

Ingrediënten:
chaat masala, chilipoeder, druivenpitolie, five spice, garam masala, japanse seven-spicepoeder, jerk-kruiden, kerriepoeder, knolraap, maïsolie, za'atar, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Witlof met garnalensalade

Ingrediënten:
citroensap, gemalen gedroogde chilipeper, granny smith, hollandse garnalen, japanse sojasaus, mayonaise, verse bieslook en witlof

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Gevulde-inktvissushi ika-zushi

Ingrediënten:
gezuurde rijst, ingelegde gember, inktvis, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, kipgehakt, mirin, rundergehakt, sake, gember en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Japanse noedelsoep

Ingrediënten:
eiermie, garnalen, japanse sojasaus, medium dry sherry, peper, prei, rijstwijn, shiitake, tahoe, udon noodles, verse bieslook, visfond en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Nigel Slater, Jonathan Lovekin en Jenny Zarins - Keukenkronieken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:

Een pompoenlaska

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gemberwortel, groentenbouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, kurkuma, limoen, munt, nam pla, noedels, pompoen, rode rawit, sesamolie, tamari en verse korianderwortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch