Adukibonen

Adukibonen wordt beschouwd als bonen.

Alternatieve namen: adzukibonen en rode bonen.

Zoek naar adukibonen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met adukibonen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste adukibonen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient adukibonen:

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Peulvruchten: verschillende soorten op een rijtje

Ingrediënten:
adukibonen, bonen, boontjes, bruine bonen, chili, curry, eiwitten, erwtjes, gebakken uitjes, groente, hummus, kidneybonen, kikkererwten, kruiden, limabonen, linzen, munt, olijfolie, peulvrucht, risotto, rode linzen, rode nierbonen, sojabonen, sojayoghurt, spliterwten, tofu en vet

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Red rice - Rode rijst

Ingrediënten:
adukibonen, kleefrijst, risottorijst, water, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Anko

Ingrediënten:
adukibonen, suiker en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige sojabonen met kimchi

Ingrediënten:
adukibonen, cayennepeper, donkere sesamolie, gele sojabonen, kidneybonen, kimchi, knoflook, lente ui, pintobonen, rijstwijn, sojasaus en zwartoogbonen

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepureerde pittige sojabonen met kimchi

Ingrediënten:
adukibonen, cayennepeper, donkere sesamolie, gele sojabonen, kidneybonen, kimchi, knoflook, lente ui, pintobonen, rijstwijn, sojasaus en zwartoogbonen

Keuken:
Koreaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Tofoe-sesamburgers met adukibonen

Ingrediënten:
adukibonen, arachideolie, arame, donkere sesamolie, kombu, lente ui, neutrale olie, paneermeel, panko, peper, sesamzaad, sojasaus, tofu, wakame en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chocolade-amandeltaart

Ingrediënten:
adukibonen, amandelmeel, cacaopoeder, eieren, fijne kristalsuiker, boter, kersen, merg, pecannoten, poedersuiker, pure chocolade, vanillestokje en volle yoghurt

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Langzame bonenstoofpot

Ingrediënten:
bonenweekvocht, bruine suiker, droge mosterd, grof zout, melasse, pintobonen, rode bonen, ui, water, witte bonen en zout varkensvlees

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode-bonensoep - red bean soup

Ingrediënten:
chorizo, gezouten varkensvlees, kalfsnekbotten, olie, oud brood, rode bonen, rode kidneybonen, soldaatjes, water en zout

Keuken:
Spaans / Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Opgebakken bonen

Ingrediënten:
cayennepeper, ganzenvoet, komijnpoeder, laurierblad, neutrale olie, peper, pintobonen, rode bonen, ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla

Ingrediënten:
adzukibonen, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met taugé

Ingrediënten:
adzukibonen, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, taugé, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

La pa chpu - Rijstpudding

Ingrediënten:
appel, dadels, gekonfijt fruit, gezoet lotuszaad, kleefrijst, langkorrelrijst, rode bonen, rozijnen, vruchtensuiker, walnoten, watermeloenzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
pudding / vegetarisch