Limburgse perenstroop

Limburgse perenstroop wordt beschouwd als perenstroop.

Zoek naar limburgse perenstroop in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met limburgse perenstroop in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste limburgse perenstroop recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient limburgse perenstroop:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Limburgs zoervleisj

Ingrediënten:
azijn, boter, kruidnagels, laurier, limburgse appelstroop, limburgse perenstroop, olie, ontbijtkoek, paardenstoofvlees, peper, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Drinken / cocktails uit Home Made winter:

Appleciderdigestief

Ingrediënten:
appelcider, brandy, calvados, citroensap, golden syrup en stroop

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Bijgerecht uit Verrot lekker:

Kruidige spruitjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, spruitjes, stroop en zeezout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Deventer Kruudmoes

Ingrediënten:
gelderse rookworst, gortepap, rozijn, stroop, verse bieslook, verse kervel en verse munt

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Gekarameliseerde Soester knollen

Ingrediënten:
appelstroop, boter, hazelnoten, perenstroop, soesterknollen, tijm en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Pepernoten

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, melk, boter, speculaaskruiden, stroop, tarwebloem, bakpoeder en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Kapucijners met spek

Ingrediënten:
amsterdamse uien, appelstroop, augurk, bloemige aardappel, grauwe erwten, kapucijners, mosterd, olijfolie, perenstroop, piccalilly, rode ui, rookworst, spek, vegetarische spekblokjes en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / peulvruchten
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Zoervleisch met dikke frieten

Ingrediënten:
appelstroop, frituurvet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, olie, ontbijtkoek, perenstroop, rundernek, ui, vastkokende aardappel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees