Pure chocoladehagelslag

Pure chocoladehagelslag wordt beschouwd als hagelslag.

Alternatieve naam: pure hagelslag.

Zoek naar pure chocoladehagelslag in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pure chocoladehagelslag in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pure chocoladehagelslag recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pure chocoladehagelslag:

Een recept uit Jan van Rongen

Recept van Mr Ooier blogt:

Vruchtentaartje

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, blaadjes gelatine, blauwe bessen, ei, framboos, gedroogde kokos, boter, bloem, lichtbruine suiker, mango, pure chocoladehagelslag, ricotta, slagroom en vanillesuiker

Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Zwarte Pietgebakjes

Ingrediënten:
botercrème, cacaopoeder, frangipane, garneerglazuur, hagelslag, harde wenerdeeg, marsepein, melkchocolade, pure chocolade en voedingskleurstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Zwarte Piettaart

Ingrediënten:
amandelbeslag, botercrème, cacaopoeder, chocoladeschuim, hagelslag, marsepein, mokkaboontjes, pure chocolade en voedingskleurstof

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Roomtruffels

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag en room

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Drakentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, eieren, fijne kristalsuiker, frambozen, boter, marsepein, mascarpone, pure chocolade, pure chocoladehagelslag, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Lapsangtruffels

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, hagelslag, lapsang souchong, pure chocolade en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Olifanttaart

Ingrediënten:
botercrème, cacaopoeder, hagelslag, hazelnoten, kapseldeeg, mokka-extract, nogagruis en poedersuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolade-sinaasappeltrifle

Ingrediënten:
cakerol, chocoladevla, hagelslag, koffielikeur, sinaasappel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koek en gebak / zuivel
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Chocolade-aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelpuree, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, chocoladehagelslag, chocoladeschilfers, eieren, griessuiker, melk, vanille-essence en verse platte kaas

Een recept uit Jan van Rongen

Recept van Mr Ooier blogt:

Vruchtentaartje

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, blaadjes gelatine, blauwe bessen, ei, framboos, gedroogde kokos, boter, bloem, lichtbruine suiker, mango, pure chocoladehagelslag, ricotta, slagroom en vanillesuiker