Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met smoorvocht van ham in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient smoorvocht van ham:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Koken voor elke dag: