Ruby chocolade

Zoek naar ruby chocolade in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ruby chocolade in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ruby chocolade recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ruby chocolade:

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Vijgen

Ingrediënten:
atsina cress, bladerdeeg, bodem van chocoladefriand, hazelnotencrunch, roomijs met pistache, ruby chocolade, vijgen, vijgenconfiture en vijgencoulis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Zachte griesmeelkoek

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroenrasp, ei, fijne griesmeel, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, marsala, melk, port, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Wat je moet weten over wijn uit de Roussillon

Ingrediënten:
alcohol, appel, banyuls, biet, bieten, blauwe bessen, blauwe druiven, blauwe kaas, bramen, cacao, chocolade, dessertwijn, fruit, groentechips, mierikswortelsaus, port, ricotta, rode biet, rode wijn, taart, venkel, vin doux naturel, wijn en witte druiven

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Hazenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, gerookt spek, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gemberpoeder, haasvlees, kippenbouillon, kruidnagels, laurierblad, mosterdzaad, nootmuskaat, pastinaak, peen, port, pure chocolade, sjalotten en tijm

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Stoofpotje uit Peru * Carapulca

Ingrediënten:
bouillon, gemalen komijn, knoflook, port, pure chocolade, rodewijnazijn, ui, varkensvlees, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Werken met Wild

Ingrediënten:
chocolade, fazant, fond, hert, pancetta, reebout, reerug, truffel, wijn, wild, wild zwijn, wildzwijnbout en zuurkool

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Ontdekking: wereldse high-tea

Ingrediënten:
abrikozen, aubergine, cherrytomaatjes, chocolade, clotted cream, courgette, dadels, geitenkaas, gorgonzola, jam, kikkererwten, koffie, kokos, koriander, lemoncurd, paprikapoeder, pecannoten, pesto, sesamzaad, thee, wijn, wortel, zeezout en zongedroogde tomaatjes

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hangar 85: klassiek met een Werelds tintje

Ingrediënten:
bavarois, bloedsinaasappel, chardonnay, chocolade, courgette, enoki, ijs, koffie, limoen, linzen, mandarijn, meiknol, olie, pastinaak, pistache, risotto, rode ui, romanesco, schorseneer, thee, water, wijn, witte asperge en zwarte knoflook

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Portmosterd

Ingrediënten:
bruin mosterdzaad, geel mosterdzaad, moutazijn, ruby port, sherryazijn, tawny port en zwart mosterdzaad

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit L. Esquivel - Rode rozen en tortilla´s

Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:

Kalkoen met mole van chili en chocolade

Ingrediënten:
amandelen, anchopeper, anijszaad, bittere chocolade, boter, chilizaadjes, kalkoen, kalkoenbouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, mulato chilipeper, pasilla chilipeper, peper, pinda, sesamzaad, suiker, ui, wijn en witbrood

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte