salade

Zoek naar salade in uw eigen kookboeken

Salade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Bulgursalat

Ingrediënten:
arganolie, citroensap, citroenschil, fijne bulgur, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelschil en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Venkelsalade met salami en vinaigrette van rode wijn en notenolie

Ingrediënten:
citroensap, italiaanse salami, venkel, venkelgroen, vinaigrette van rode wijn en notenolie, walnoten en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Worstsalade met rammenas-komkommersalade, wijnazijn-vinaigrette en saus voor rammenassalade

Ingrediënten:
augurk, lyonaiseworst, rammenas-komkommersalade, rode paprika, saus voor rammenassalade, ui en wijnazijn-vinaigrette

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:

Mille feuille van rode biet

Ingrediënten:
bietengroen, fleur de sel, komijnzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, rode biet en sojasaus

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Salade van wilde kruiden met twee sauzen

Ingrediënten:
daslook, kruiden-vinagrette, lepelkruid, melisse, munt, paardenbloem, postelein, waterkers, yoghurtdressing en zuring

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Lunch uit Groot handboek sauzen:

Salade Lyonnaise met warme spekdressing

Ingrediënten:
andijvie, ei, gedroogd buikspek, grof zeezout, peper, sjalot, wijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Lunch uit Deutsche Küche:

Badische worstsalade

Ingrediënten:
azijn-oliedressing, boterhamworst, citroensap, emmentaler, flestomaten, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rozemarijn, slabladeren, suiker, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Lunch uit Deutsche Küche:

Schwabische worstsalade

Ingrediënten:
bloedworst, citroensap, flestomaten, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rozemarijn, slabladeren, suiker, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Red Coleslaw

Ingrediënten:
groen appelsap, honing, ingemaakt mosterdzaad, rode kool, rode koolsap, rode wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Caesar salad

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, romainesla, witte boterhammen en worcestersaus

Soort:
salade
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Fruitsalade met gerookte kaas

Ingrediënten:
ananas uit blik, appel, citroensap, droge sherry, gerookte kaas, mango, mayonaise, peper, room, sla, tabasco, walnoten en zout

Soort:
salade
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Herfstsalade met portobello's

Ingrediënten:
druiven, eikenbladsla, macadamianoten, olijfolie en portobello's

Soort:
salade
Een recept uit  - Tomaten special, 35 Rezepte

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tomaten special, 35 Rezepte:

Tomatensalat mit Olivenvinaigrette - Tomatensalade met olijvenvinaigrette

Keuken:
Mediterraans / Duits / Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Marinated Crab Salad with Frozen Pomelo

Ingrediënten:
gember, pinda, gestoomd krabvlees, korianderstengels, limoensap, limoenzest, miangpasta, miangsiroop, pomelocellen en rode sjalot

Soort:
salade
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Mediterrane salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, citroensap, doperwten, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode peper, romeinse sla, sjalot en tomaat

Soort:
salade
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Groene salade met blauwe kaas

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blauwe kaas, broodcroutons, ei, gele kerstomaat, kappertjes, kerstomaat, komkommer, pijnboompitten, rucola, sla en waterkers

Soort:
salade
Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Recept uit Salades:

Paprikasalade met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilets, bladpeterselie, olijfolie, rode paprika, rode ui, rode wijnazijn, tomaat en zwarte olijven

Soort:
salade
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Picknick / diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Sperziebonensalade met roquefortdressing

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, haricots verts, knoflook, lente-ui, olijfolie, roquefort, tomaten en turkse yoghurt

Soort:
salade
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Gevulde rode kropsla

Ingrediënten:
appel, cognac, crème fraîche, dragon, dragonazijn, kippenvlees, mandarijn, olie, paprikapoeder, peper, rode kropsla, rozijnen, tabasco, tomatenketchup, worcestersaus en zout

Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Oosterse kipsalade met krokante wontons

Ingrediënten:
basilicum, fijne kristalsuiker, kipfilet, korianderblaadjes, limoensap, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, vissaus, witte kool en wontonvel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Caesarsalade met gegrilde little gem

Ingrediënten:
ansjovis in olie, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, knoflook, little gem, mayonaise, olijfolie en zuurdesembrood

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kleurrijke salade

Ingrediënten:
bieslook, gele tomaat, gemengde slasoorten, olijf, peterselie, rode ui, tomaat en zwarte tomaat

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Salade van geroosterde pittige kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, haloumi-kaas, honing, kikkererwten, komijn, korianderblaadjes, olijfolie, pimentón, venkelzaad, verse muntblaadjes en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Potato Salad

Ingrediënten:
aardappel, aardappelschil, aardappelzetmeel, crème fraîche, eidooier, frituurvet, korianderzaad, grove mosterd, ingemaakte parelui, lente-ui, muskaatazijn, selderijblad, suiker, walnootolie en zout

Soort:
salade
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Salade prosciutto radicchio, meloen en pecorino

Ingrediënten:
acaciahoning, balsamicoazijn, meloen, pecorino, pijnboompitten, prosciutto, radicchio, rode ui en rucola

Soort:
salade