salade

Zoek naar salade in uw eigen kookboeken

Salade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Bulgursalat

Ingrediënten:
arganolie, citroensap, citroenschil, fijne bulgur, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelschil en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zigeunersalade

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, gele puntpaprika, gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, witte peper en wortel

Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Tomatensalade met dragon, gerijpte feta en sumaldressing

Ingrediënten:
dragon, feta, sjalot, sumakdressing en tomaten

Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht uit Turquoise:

Kruidensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, munt, olijfolie, rode ui en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Salade van gerookte varkenslende met kool

Ingrediënten:
gerookte varkenslende, gezouten ansjovis, groene kool, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, tomaat en zout

Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Salade van gegrilde spruitjes en peer

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, geitenkaas, handpeer, olijfolie, rodewijnazijn, rucola, salie, spruitjes en ui

Soort:
salade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Apricot and Jasmine Puree

Ingrediënten:
gedroogde abrikoos, jasmijnolie, osmanthusazijn, abrikozensap en xanthaangom

Soort:
salade
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Caesar Salad & Dressing

Ingrediënten:
ansjovis ingelegd in zout en gevriesdroogd, ansjovispoeder, azijnzuur, basilicum, bieslook, brioche, eidooier, kropsla, n-zorbit m®, olijfolie, parmezaankorrels, peperkorrels, peterselie en zout

Soort:
salade
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Salade met geroosterde kerstomaten en rucola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chifferini, extra vierge olijfolie, italiaanse kerstomaat, knoflook, pipe, rucola, suiker, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Deutsche Küche

Lunch uit Deutsche Küche:

Thüringer worstsalade

Ingrediënten:
augurk, boskoop-appel, boterhamworst, citroensap, ei, haring, olijfolie, peper, rozemarijn, slabladeren, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Testina di vitello - Salade van kalfskop

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Salade van gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Courgettetagliatelle met pesto

Ingrediënten:
basilicum, courgette, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Komkommerspaghetti met tzatzikisaus

Ingrediënten:
griekse yoghurt, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gemengde Israëlische salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Spaghetti Primavera

Ingrediënten:
doperwten, groene asperge, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / lunch / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, citroensap, extra vergine olijfolie, gember, groene chilipeper, groene paprika, komkommer, kropsla, lente-ui, peper, radijs, rode ui, tomaten en zout

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / voorgerecht uit Het spirelli kookboek:

Waldorfsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, eidooier, groene appel, kipfilet, knolselderij, little gemsla, mosterd, olie, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Koolsla met esdoornsiroop en cranberry's

Ingrediënten:
ciderazijn, cranberry, esdoornsiroop, lente-ui, peper, rode kool, sultanarozijnen, witte kool, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Recept uit delicious. magazine - 2014-13:

Savooiekool-venkelsalade en eendenpie met cranberrycompote

Ingrediënten:
cranberrycompote, eend en savooiekool

Soort:
salade
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Radicchiosalade met walnoot en geroosterde eendenborst

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoten

Soort:
salade
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Koolrabisalade met heet-zure dressing

Ingrediënten:
chili-olie, chinkiangazijn, sichuanpeper en sichuanpeperolie

Keuken:
Chinees
Soort:
salade
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Koolrabisalade met sesamolie (Xiang You Pie Lan)

Ingrediënten:
chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, knoflook, koolrabi, lente-ui, sesamolie, sesamoliesaus en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
salade
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Bijgerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Feldsalat mit kartoffeldressing

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Diner / hoofdgerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Steirischer kartoffelsalat - Aardappelsalade uit Steiermark

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
salade