salade

Zoek naar salade in uw eigen kookboeken

Salade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Bulgursalat

Ingrediënten:
arganolie, citroensap, citroenschil, fijne bulgur, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelschil en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Recept uit Het gouden olijfolie boek:

Molsla met knoflookcroûtons

Ingrediënten:
appelazijn, knoflook, molsla en volkorentoastjes

Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Salade-variaties

Ingrediënten:
artisjokbodems, crèmekaassaus, flageoletten, garnalen, ham, hersenen, soepvlees en waterkers

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Salade van restjes gekookt rundvlees

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, gekookt rundvlees, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Yam Nuea: Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
entrecote, friseesla, komkommer, koriander, lente ui, limoensap, munt, rode ui, suiker, tomaat, vissaus en zoete thaise chilisaus

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Noedelgroentesalade

Ingrediënten:
eiermie, groene paprika, lente ui, limoensap, munt, olijfolie, rode paprika en wortel

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese kipnoedelsalade

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bataviasla, frituurolie, gedroogde rode peper, kipfilet, knoflook, koriander, munt, rijstazijn, rijstnoedels, sesamolie, sojasaus, spaanse peper en wasabipoeder

Soort:
salade
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Diner / voorgerecht uit Het gouden olijfolie boek:

Zeebanketsalade met olijven en rucola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, paprika, witvis en zeebanket

Soort:
salade
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Recept uit Het gouden olijfolie boek:

Maïssalade met feta

Ingrediënten:
augurk, basilicum, groene paprika, knoflook, maiskolven en witte balsamicoazijn

Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Eenvoudige sla

Ingrediënten:
citroensap, ei, komkommer, kropsla, olijfolie, radijs, suiker, tabasco, ui, kruiden en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kaassalade met fruit

Ingrediënten:
appel, druiven, kaas, limoensap, meloen en peterselie

Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Rijst bij fondue bourguignonne 1

Ingrediënten:
ananas, rijst, ham en vinaigrettesaus met cayennepeper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Venkelsla

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, eieren, olijfolie, pastis, peper, venkel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Veldsla

Ingrediënten:
gerookt spek, gruyère, peper, veldsla, wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Volkorenpasta met groenterepen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, gele paprika, groentebouillon, komkommer, lente ui, sperziebonen, tagliatelle, tomaat, veldsla en volkoren pasta

Soort:
salade
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Recept uit Het gouden olijfolie boek:

Griekse boerensalade

Ingrediënten:
bleekselderij, feta, paprika, tomaat, witte wijnazijn en zwarte olijf

Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Gemengde salade met geroosterde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, bindsla, citroen, gedroogde rode peper, kerstomaat, knoflook, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, radicchio, radijs, selderij, tijm en venkel

Soort:
salade
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Zomersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, buffelmozzarella, citroensap, extra vierge olijfolie, groene olijven, lente ui, penne, tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Salade van sinaasappel, zwarte olijven, rode ui en koriander

Ingrediënten:
citroensap, korianderblaadjes, olijfolie, rode ui, sinaasappel en zwarte olijf

Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Broccoli-pastasalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, avocado, bieslook, broccoli, citroen, dragon, knoflook, komkommer, mayonaise, penne, pistachenoten, bladpeterselie, rucola en zure room

Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Panzanella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, ciabatta, extra vierge olijfolie, focaccia, ingemaakte gegrilde paprika, kappertjes, rode ui, rode wijnazijn, taggiasche olijf en tasty tom tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Tuinbonensalade

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, citroen, ei, olijfolie, ontbijtspek en tuinbonen

Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Knapperige moorse salade

Ingrediënten:
handappels, munt, peterselie, radijs, rode wijnazijn, rozijnen, sesamzaad, sherryazijn, sultana's, tahin en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovis, bliktonijn, citroensap, ei, kalamataolijven, knoflook, kropsla, olijfolie, romeinse sla, 
zout en peper en zwarte olijven

Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Salade van waterkers, rucola, zoete peer en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peer, rucola en waterkers

Soort:
salade