salade

Zoek naar salade in uw eigen kookboeken

Salade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Bulgursalat

Ingrediënten:
arganolie, citroensap, citroenschil, fijne bulgur, kippenbouillon, milde chilipoeder, olijfolie, peper, sinaasappelschil en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Vijgen-perensalade

Ingrediënten:
boter, poedersuiker, rode peer, rode port en vijgen

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Special salad

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, basilicum, citroensap, citroenschil, friseesla, ijsbergsla, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, ontbijtspek, radicchio, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalot en witbrood

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gemarineerde paprikasalade

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gele paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode paprika, rode pesto, rode ui, stokbrood, tijm, tomaat, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lauwwarme salade van wilde rijst

Ingrediënten:
boter, kerstomaat, kervel, kippenbouillon, magere spekblokjes, margarine, peultjes, snijbonen, sperziebonen en wilde witte rijst

Soort:
salade
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Wilde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, brandnetel, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, paardenbloem, peper, raketkruid, wilde knoflook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Zomerpanzanella: tomaten, basilicum en komkommer

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, croutons, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, knoflook, perzische komkommer, rode ui, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zeezoutvlokken en zout

Keuken:
Toscaans
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Lentepanzanella: asperges, feta en munt

Ingrediënten:
croutons, feta, groene asperge, munt, rode ui, rodewijnazijn, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Salade van selderij, knolselderij, peterselie en granaatappel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensapdressing, geitenkaas, granaatappel, knolselderij, peterselie en ricotta

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lauwwarme kaassalade

Ingrediënten:
belegen goudse boerenkaas, marjoleinblad, mosterd, mosterdzaad, olijfolie, radijs, rode wijnazijn, sjalot, sperziebonen en waterkers

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Coleslaw

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, poedersuiker, sjalot, slagroom, witte kool en wortel

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastasalade met gorgonzola

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, droge witte wijn, fusilli, gerookte kip, gorgonzola, kappertjes, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, pomodoritomaat, ui, zongedroogde tomaat en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Pomelosalade

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, kokos, krabvlees, lente ui, limoensap, palmsuiker, pinda, pomelo, rode pepers, sjalot, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

High energysalade

Ingrediënten:
bospeen, crunchy kiemmix, ei, friseesla, olijfolie, rucolakers, sesamolie, sojasaus, tahoe en witte wijnazijn

Soort:
salade
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Bijgerecht uit Trattoria:

Italiaanse gemengde salade

Ingrediënten:
aardappel, groene bonen, groene olijven, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, sla, tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Roedjak djawa (Vruchten in pittige saus uit Java)

Ingrediënten:
asem, javaanse suiker, ketjap manis, komkommer, banaan, rode lomboks, trassi, water en zure appel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke Southern-slaw

Ingrediënten:
appel, appelciderazijn, citroensap, eidooier, geel mosterdpoeder, groene kool, neutrale olie, peterselie, rode kool, rode ui, suiker en wortel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Mexi-koolsla

Ingrediënten:
groene kool, jalapeñopeper, koriander, limoensap, neutrale olie, rode kool, rode ui en rode wijnazijn

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Perzische shirazisalade

Ingrediënten:
dille, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, knoflook, koriander, limoensap, munt, peper, perzische komkommer, peterselie, rode ui, rodewijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:

Insalata con pere e noci - Salade met walnoot en peer

Ingrediënten:
bacon, citroensap, honing, peren, walnoten en waterkers

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Lunch / lichte maaltijd uit Marie Claire Crispy:

Kipsalade met papaya

Ingrediënten:
betelblad, gebakken uitjes, gemberwortel, kipfilet, komijnzaad, komkommer, lente ui, munt, palmsuiker, papaja, pinda, sojasaus, spaanse peper en tamarindewater

Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Wortelsalade met gember en limoen

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gele rozijnen, gemberwortel, jalapeñopeper, knoflook, komijnzaad, koriander, limoensap, rozijnen, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Venkelsalade met radijsjes

Ingrediënten:
citrussap, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, peterselie, radijs, venkelknol, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Radicchiosalade met walnoot en geroosterde eendenborst

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoten

Soort:
salade
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Recept uit delicious. magazine - 2014-13:

Savooiekool-venkelsalade en eendenpie met cranberrycompote

Ingrediënten:
cranberrycompote, eend en savooiekool

Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Salade van radicchio en rucola

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, parmezaanse kaas, pijnboompitten, radicchio, rode ui en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade