marinade

Zoek naar marinade in uw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor hazebout

Ingrediënten:
citroenschil, gewürztraminer, knoflook, laurier, lavendel, olijfolie, peterselie, sinaasappelschil, tijm, ui, witte bourgogne, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gebakken varkensvlees

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn en witte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor gefermenteerde biefstuk

Ingrediënten:
appelsap, chilivlokken, fijne kristalsuiker, knoflook, lichte sojasaus, mirin, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, water en zuurkoolsap

Soort:
marinade
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Recept uit Gerookte lekkernijen:

Marinade voor asperges

Ingrediënten:
aspergekookvocht, dragon, kruidenazijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Marinade voor spareribs 2

Ingrediënten:
azijn, honing, mosterd en olie

Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Marinade voor spareribs 1

Ingrediënten:
ananassap, azijn, chilisaus, honing en olie

Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Tijgermelk

Ingrediënten:
gember, jonge spinazieblaadjes, knoflookolie, komkommer, tamarillopasta, witte wijnazijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor wildzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Marinade voor Koreaans ribstuk

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, rijstwijnazijn, sesamolie, witte wijnazijn, zoetstof en zoutarme sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor lamskoteletten

Ingrediënten:
chilipoeder, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appelsap, gember, honing, munt, olijfolie, pimentpoeder en sherry-azijn

Soort:
marinade
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Marinade voor kip à la dodine

Ingrediënten:
cognac, knoflook, kruidnagel, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor tweezijdig bruingebakken mie

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor verpakte kip

Ingrediënten:
gemberpoeder, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Rode tijgermelk

Ingrediënten:
ají rocotopasta, fijn zeezout, suiker en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor yin-yangrijst

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees met groene paprika

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees in vissoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge sherry, lichte sojasaus, maïsolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Droge marinade

Ingrediënten:
gemberpoeder, nootmuskaat, peper, steranijspoeder en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Marinade voor spareribs 3, oosters

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, olie, rijstwijn en sojasaus

Soort:
marinade