marinade

Zoek naar marinade in uw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
chinese zwarte rijstazijn, droge sherry, honing, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor wildzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, laurier, rode wijn, rozemarijn, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor lamslende

Ingrediënten:
angosturabitter, jeneverbessen, laurier, rosé wijn, zout en zwarte peper

Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appelsap, gember, honing, munt, olijfolie, pimentpoeder en sherry-azijn

Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, suiker en water

Soort:
marinade
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pompoenmarinade

Ingrediënten:
dragonblad, gember, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, mosterdzaad, peperkorrels en steranijs

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken rijst met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor piepkuiken

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, knoflook, olijfolie, olijven, zoete sherry en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Marinade bij sauerbraten

Ingrediënten:
jeneverbessen, kruidnagelen, laurier, peperkorrels, soepgroenten en wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor poon

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Tunesisch

Ingrediënten:
citroensap, harissa, karwij, korianderzaad, olijfolie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade cuite - Gekookte wijnmarinade

Ingrediënten:
gin, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rodewijnazijn, rozemarijn, ui, volle rode wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Marinade van cognac en truffels voor kalfsvlees

Ingrediënten:
cognac en truffel uit blik

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Chutneyglazuur

Ingrediënten:
bruine fond, ciderazijn, kippenbouillon, maïzena, mangochutney en mosterdpoeder

Soort:
marinade
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Marinade voor tartaar

Ingrediënten:
basilicum, honing, lente-ui, limoen, olijfolie, sojasaus, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor hazebout

Ingrediënten:
citroenschil, gewürztraminer, knoflook, laurier, lavendel, olijfolie, peterselie, sinaasappelschil, tijm, ui, witte bourgogne, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor lamskoteletten

Ingrediënten:
chilipoeder, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Sinaasappel-honing marinade

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, honing, knoflook, paprikapoeder, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor gefermenteerde biefstuk

Ingrediënten:
appelsap, chilivlokken, fijne kristalsuiker, knoflook, lichte sojasaus, mirin, rijstazijn, sesamolie, sjalot, vissaus, water en zuurkoolsap

Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Recept uit Gerookte lekkernijen:

Marinade voor asperges

Ingrediënten:
aspergekookvocht, dragon, kruidenazijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Marinade voor Koreaans ribstuk

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, rijstwijnazijn, sesamolie, witte wijnazijn, zoetstof en zoutarme sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor boeuf à la mode

Ingrediënten:
bleekselderij, brandy, cognac, jonge rode wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Marinade

Ingrediënten:
bloem, knoflook, knolselderij, laurier, pinot noir, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade