marinade

Zoek naar marinade in uw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kruidenmarinade

Ingrediënten:
dragon, laurier, lavendel, peper, tijm, wild, witte wijn en zout

Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor runderhaas Prince Albert

Ingrediënten:
basilicum, cognac, droge witte wijn, franse kwark, lente-ui, madeira, peperkorrels, peterseliesap, sjalot, tijm, truffels, truffelsap en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wijnmarinade met tomaten

Ingrediënten:
bruine suiker, engelse saus, ketchup, knoflook, mosterd, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, ui en wild

Soort:
marinade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse marinade

Ingrediënten:
azijn, honing, ketchup, kippenbouillon, knoflook, sherry, suiker en wild

Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor tweezijdig bruingebakken mie

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor verpakte kip

Ingrediënten:
gemberpoeder, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor yin-yangrijst

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees met groene paprika

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Rode tijgermelk

Ingrediënten:
ají rocotopasta, fijn zeezout, suiker en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Marinade voor kip à la dodine

Ingrediënten:
cognac, knoflook, kruidnagel, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gebakken varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, maïsolie, sesamolie, sojaolie, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor mieren die in de boom klimmen

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor biefstuk à l'orange

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gedroogde rode peper, lichte sojasaus, medium dry sherry, pikante chili-olie, shaoxingwijn, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken taugé met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor wontonvulling

Ingrediënten:
maïsolie, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade bij kung pao kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor geglaceerde kip

Ingrediënten:
eiwit, maïzena, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Gele tijgermelk

Ingrediënten:
fijn zeezout, gele ají-pasta en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade bij garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor Boeuf en Daube

Ingrediënten:
azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor hazenrug

Ingrediënten:
afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide ham

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, karwijzaad, mosterdzaad, pimentkorrels, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade