marinade

Zoek naar marinade in uw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor rundvlees met groene paprika

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Rode tijgermelk

Ingrediënten:
ají rocotopasta, fijn zeezout, suiker en tijgermelk

Keuken:
Peruaans
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor yin-yangrijst

Ingrediënten:
aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor verpakte kip

Ingrediënten:
gemberpoeder, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker en vijfkruidenpoeder

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor tweezijdig bruingebakken mie

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Harissa-muntmarinade

Ingrediënten:
harissa, komijnzaad, limoensap, munt, olijfolie, vloeibare honing en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor gerookte ribbetjes

Ingrediënten:
appelsap, engelse mosterd, golden syrup, knoflook, oregano, peper, tomatenpassata, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor Boeuf en Daube

Ingrediënten:
azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Marinade voor hazenrug

Ingrediënten:
afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide ham

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, karwijzaad, mosterdzaad, pimentkorrels, witte peperkorrels en zwarte peperkorrels

Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade au laurier - Wijnmarinade met laurier, ongekookt

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Vijfkruidenmarinade

Ingrediënten:
arrowroot, bruine suiker, chinese rijstwijn, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde mandarijnschil, gedroogde spaanse pepertjes, gember, kassie, knoflook, kruidnagel, lichte sojasaus, sichuanpeper, sinaasappelschil, steranijs en zoethout

Soort:
marinade
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Marinade

Ingrediënten:
bloem, knoflook, knolselderij, laurier, pinot noir, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Marinade voor lamsbout

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflook, rode wijn, rozemarijn en tijm

Keuken:
Internationaal
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor drooggebaken rundvlees

Ingrediënten:
lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuanpeper en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis

Ingrediënten:
gember, medium dry sherry, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, lichte sojasaus, medium dry sherry en shaoxingwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor boeuf en daube

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, laurier, majoraan, olijfolie, oregano, peperkorrels, rode wijnazijn, tijm, ui, venkelzaad, volle jonge rode wijn en wortel

Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken rijst met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor varkensvlees in vissoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, droge sherry, lichte sojasaus, maïsolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Tunesisch 2

Ingrediënten:
citroensap, harissa, komijn, olijfolie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade