marinade

Zoek naar marinade in uw eigen kookboeken

Marinade koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Bourgondische stoof

Ingrediënten:
bouquet garni, cognac, rode wijn, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Marinade voor Boeuf de Daube

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrels, rode wijn, sinaasappelschil, ui, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Marinade voor gekruide lamsspiesjes

Ingrediënten:
appelsap, gember, honing, munt, olijfolie, pimentpoeder en sherry-azijn

Soort:
marinade
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Recept uit Het literaire eetboek:

Marinade voor hazebout

Ingrediënten:
citroenschil, gewürztraminer, knoflook, laurier, lavendel, olijfolie, peterselie, sinaasappelschil, tijm, ui, witte bourgogne, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor lamskoteletten

Ingrediënten:
chilipoeder, geelwortelpoeder, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rozemarijn en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Marinade voor fajitas

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilivlokken, gemalen komijnzaad, knoflook, koriander, limoensap, sojasaus en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
marinade
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Recept uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Marinade voor Koreaans ribstuk

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, rijstwijnazijn, sesamolie, witte wijnazijn, zoetstof en zoutarme sojasaus

Keuken:
Koreaans
Soort:
marinade
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Marinade voor gerookte ribbetjes

Ingrediënten:
appelsap, engelse mosterd, golden syrup, knoflook, oregano, peper, tomatenpassata, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis

Ingrediënten:
gember, medium dry sherry, shaoxingwijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor boeuf en daube

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, laurier, majoraan, olijfolie, oregano, peperkorrels, rode wijnazijn, tijm, ui, venkelzaad, volle jonge rode wijn en wortel

Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor drooggebaken rundvlees

Ingrediënten:
lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuanpeper en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade voor boeuf à la mode

Ingrediënten:
bleekselderij, brandy, cognac, jonge rode wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Griekse marinade

Ingrediënten:
citroen, majoraan, olie, peper, tijm en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Marokkaanse marinade

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, olie, peper en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Turks

Ingrediënten:
kaneel, peper, uienpuree en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Neutraal 2

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Hongaars

Ingrediënten:
citroenrasp, olie en paprikapoeder

Keuken:
Hongaars / Sefardisch / Joods
Soort:
marinade
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Vijfkruidenmarinade

Ingrediënten:
arrowroot, bruine suiker, chinese rijstwijn, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde mandarijnschil, gedroogde spaanse pepertjes, gember, kassie, knoflook, kruidnagel, lichte sojasaus, sichuanpeper, sinaasappelschil, steranijs en zoethout

Soort:
marinade
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Marinade voor lamsspiesjes

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, munt, rode wijn, rozemarijn, salie, spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
marinade
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Marinade

Ingrediënten:
bloem, knoflook, knolselderij, laurier, pinot noir, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
marinade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Marinade voor lamsbout

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflook, rode wijn, rozemarijn en tijm

Keuken:
Internationaal
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
eiwit, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor vis uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, lichte sojasaus, medium dry sherry en shaoxingwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor roergebakken rijst met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, kippenbouillon, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, suiker en water

Soort:
marinade
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Marinade voor tartaar

Ingrediënten:
basilicum, honing, lente-ui, limoen, olijfolie, sojasaus, spaanse peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
marinade