Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Runderragout - carbonade all´uso aostano
- Ingrediënten:
- bloem, boter, nootmuskaat, rundvlees, ui, versgemalen zwarte peper, volle rode wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, bouillon, courgette, ei, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, peterselie, ragu, rundvlees, slagroom, spek, tijm, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: