Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, ei, gist, ham, kaas, knoflook, meel, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, spinazie, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Italië:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory: