52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbroodfondgroenteknoflookkomijnkruidenlaurierbladolijfoliepeperrode wijnrozemarijnrunderbouillonrundvleesspecerijensuikertijmtomaatuivetvleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Runderrollade met wintergroente

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, knoflook, krieltjes, laurier, peentjes, peterselie, plantaardige olie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, runderrollade, savooiekool, sinaasappelschil, tijm, vleesbouillon en wortel

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Pasta met sous-vide ossenstaart

Ingrediënten:
jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillonblokje, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zure rundvleeszult op borden

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, rundvlees, ui, vleesbouillon, witte gelatine, zout, zure augurk en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Erwtensoep

Ingrediënten:
foelie, kalf, kruidnagel, laurier, lavaswortel, peterselie, peterseliewortel, prei, rund, selderijblad, selderijknol, spliterwten, spruitjes, ui, varken, winterwortel en worcestersaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, ui, knoflook, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, rundvlees, tijm en boter

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rode bietensoep - borsjtsj

Ingrediënten:
boter, knol, laurierblaadje, rode biet, rode wijnazijn, rundvlees, rundvleesbouillon, suiker, ui, verse dille, verse peterselie, witte kool, wortels, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees / groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept stroganoff saus voor pasta

Ingrediënten:
champignons, cognac, gehakt, gerookte spekblokjes, laurierblaadjes, lintpasta, olijfolie, peterselie, riblappen, rode wijn, rund, tomatenpuree en uien

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Ossenstaartsoep

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, bruine roux, citroen, citroengras, foelie, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagel, laurier, lavaswortel, madeira, peperkorrels, peterselie, peterselieblad, prei, rund, spaanse peper, tijm, ui, winterwortel en worcestersaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rund, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Jagerslasagna

Ingrediënten:
bloem, boter, knoflook, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, salie, tomaat in blik, ui en vlees

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Varkenspootjes met Spaanse saus

Ingrediënten:
alcohol, bouquet garni, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Siciliaanse soep met ballen

Ingrediënten:
bladselderij, eieren, kip, half-om-halfgehakt, laurierblaadje, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijnnaaldjes, sjalot, bleekselderij, rozemarijn, ui, varkensgehakt, vers broodkruim, vlees en wortel

Haal meer recepten op...