Boeuf à la Provençale - Runderstoofpot met knoflook en ansjovis

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 383 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde ansjovis - boquerones fritos

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Ansjovistapas

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Pizza zoals de chef hem superlekker vindt

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Gemengde frituur - fritto misto di pesci azzurri

Een recept uit  - De Zilveren Lepel