494 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Musquée de Provence

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, muskaatpompoen en salie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:

RIJST met vermicelli

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli

Keuken:
Libanees
Soort:
rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Bouillon

Ingrediënten:
aardappel, ciderazijn, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Felix Wilbrink - Familierecepten

Diner / voorgerecht uit Familierecepten:

Vorstelijke gerstsoep

Ingrediënten:
gort, groentebouillon, laurier, peperkorrel, piment, roomkaas, selderijstengel, tijm, tuinkers en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids

Recept uit Bijzondere groentegids:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sojaroom en zuurkool

Soort:
soep/bouillon / groente / suikerwerk
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Doperwten in de peul met hummus

Ingrediënten:
fleur de sel, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, notenolie, peper, pistacheolie, spliterwten, verse doperwten en vogelmuur

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Puree van tuinbonen met verse tuinbonen

Ingrediënten:
chiliflakes, fleur de sel, groentebouillon, haricot coco, kervel, knoflook, knoflookolie, laurier, piment d'espelette, sesamzaad, tuinbonen en zaatar

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Erwtenhummus

Ingrediënten:
belgische mosterd, citroensap, citroenzest, doperwten, erwtenbloesem, fleur de sel, gedroogde kikkererwten, groentebouillon, jonge spinazie, knoflookolie, laurier, ras el hanout, tahin, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Belgisch
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / spread
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Braised Sauerkraut

Ingrediënten:
ganzenvet, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, muskaatwijn, riesling, ui, zuurkool van koolraap, zuurkool en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige zuurkoolsoep

Ingrediënten:
druivenpitolie, groentebouillon, halfvolle room, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Borscht consommé

Ingrediënten:
bieslook, biet, citroensap, dille, druivenpitolie, groentebouillon, laurier, maïsolie, paddenstoelenbouillon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Russisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, zure appel, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gratin van schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

juliennesoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, oregano, peper, seizoensgroenten, tijm, tuinkruiden, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preisoep

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, peper, preien, taugé, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en zuurkoolsoep

Ingrediënten:
bulgur, champignons, druivenpitolie, gierst, groentebouillon, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maïsolie, shiitake, ui, zout, zuurkool en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische pindasoep uit Virginia

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, pinda, groentebouillon, laurier, pindakaas met stukjes pinda, russet aardappel, sojamelk, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...