Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | dragon, droge witte wijn, eidooier, garam masala, garnaal, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, room, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: