165 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapgembergroentekikkererwtenknoflookkokosmelkkruidenolieolijfoliepaprikapoederpeterseliespecerijensuikertomaatuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Driekleurige aubergine (en meer)

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gele paprika, kappertje, koriander, maldon zeezout, olijfolie, rode wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Love your lunch:

Ongefrituurde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, citroen, gemalen komijnzaad, knoflooktenen, marinade, olijfolie, verse koriander en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Aubergine met walnoot

Ingrediënten:
aubergines, knoflook, koriander, bakolie, peterselie, peper, walnoten, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Georgisch
Soort:
vegan / veganistisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine met kerrie en kokosmelk

Ingrediënten:
aubergine, druivenpitolie, garam masala, gember, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, maïsolie, nieuwe aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoomde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, azijn, citroensap, knoflook, komijnpoeder, koriander, olie, paprikapoeder, peper, tomaat en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Linzen met gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bruine basterdsuiker, cherrytomaatjes, crème fraîche, dille, donkere linzen, koriander, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, tijm, witte ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Geroosterde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, tomaat, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Indiase dahl met aubergine

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, chilipoeder, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kerrie, kippenbouillonblokje, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rode linzen, rode paprika en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Aubergine, aardappels en tomaten

Ingrediënten:
aubergines, charlotte aardappels, citroensap, eieren, knoflook, koriander, olijfolie, peterselie, rode ui, sumak, tahin, thaise srirachasaus, tomaten, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ovenschotel met aubergine & kikkererwten

Ingrediënten:
aubergines, chilivlokken, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, kaneelpoeder, kikkererwten, koriander, olijfolie, romatomaten, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aubergine hongkong-style

Ingrediënten:
aubergines, chinees vijfkruidenpoeder, chips, citroen, fijn zeezout, gekonfijte knoflook, gemalen peper, knoflook, lente-uitjes, mayonaise, olijfolie, bladpeterselie en verse koriander

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Pilav met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, boter, gemengde specerijen, kerstomaat, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpe zoetzure kikkererwten met aubergine

Ingrediënten:
asafoetida, aubergine, chili, gemberwortel, kerrieblad, kerriepoeder, kidneybonen, kikkererwt, koriander, kurkumapoeder, limoensap, neutrale olie, peper, pinda, pintobonen, rietsuiker, sambarpoeder, spliterwten, tamarindepasta, zout en zwarte kikkererwten

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tofoe met aubergine en shiitake

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, koriander, lente ui, peper, sesamzaad, shiitake, sojasaus, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

aubergine-shakshuka met vega fijngehakt

Ingrediënten:
aubergines, eieren, griekse yoghurt, harissa, koriander, paprikapoeder, peterselie, quorn, rode wijnazijn, sneetjes brood, sumak, knoflook, gemalen komijn, tomatenblokjes, tomatenpuree, peper, witte ui, zonnebloemolie en zout

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:

Aubergine-paprikasalade met gekarameliseerde boter en yoghurt

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gekaramelliseerde boter, knoflook, melk, olijfolie, rode paprika, verse koriander, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...