112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloembotercitroendragoneieidooierknoflookkruidenmuntolieolijfolieslagroomsuikertomaatuiwitte peperwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde sperziebonen

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, sperziebonen, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde bieten

Ingrediënten:
bieten, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde knolraap

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, knolraap, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde wortel

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde broccoli

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Geroosterde aubergine met tahin

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaatjes, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, knoflook, minikomkommer, olijfolie, peterselie, tahinpasta, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Salade van rauwe biet met pistachenotensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, pistachenoten, rode biet, sinaasappelbloesemwater, suiker, verse bladpeterselie, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde kool

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Geroosterde cashewnootcrème

Ingrediënten:
citroensap, cashewnoten, olijfolie, peper, knoflook, verse peterselie, water en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Porcini-gortsalade met zoete kruiden

Ingrediënten:
champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde aardappel

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaten, uien, water en zout

Keuken:
Grieks
Haal meer recepten op...