23 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijcourgettedulseextra vierge olijfoliegroentebouillonhamkaaskerstomaatknoflookolijfolieparmezaanse kaaspeperricottarode paprikarucolawakamezongedroogde tomaatzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Eliche met pesto

Ingrediënten:
basilicum, eliche, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Eliche met pesto

Ingrediënten:
basilicum, eliche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Kerstomaten En Pesto

Ingrediënten:
basilicum, kaas, kappertjes, kerstomaat, knoflook, knoflook, water, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, pijnboompitten, zout, strozzapreti, tomaten, zongedroogde tomaten, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Smaakvolle romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, sjalot, wakame, zongedroogde tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier en balsamico-azijn

Ingrediënten:
arame bruinwier, balsamicoazijn, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier

Ingrediënten:
arame bruinwier, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, rode wijnazijn, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pesto

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peper, pijnboompitten, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Pesto rosso

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaten in olie, knoflook, olie van gedroogde tomaten, olijfolie, pecorino, peper, pijnappelpitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pesto rosso

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaten in olie, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Stromboli

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, patentbloem, pecorino, peper, pijnboompitten, rucola, gist, water en zeezout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Voor de BBQ: Rode mulfilet in courgette & rosé

Ingrediënten:
courgette, ham, kaas, lasagne, little gem, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, perzik, pijnboompitten, rode mulfilet, rosé, knoflook, verse basilicum, peper, vis, zalm, zomerfruit en zout