Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food: