9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbleekselderijbloemboterbouillonchampignoncitroenraspdemi-glacedoorregen spekdroge marsaladuifeifazantganzenlevergembergerookt spekhaasjeneverbesknoflookkruidnagellaurierlaurierbladolijfoliepepertijmuiwortelzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:

Duiven met cognac - pichones al coñac

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cognac, duif, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode wijn, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Gemarineerde haas

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, haas, jeneverbes, kalfslever, knoflook, laurier, majoraan, pancetta, peper, pure chocolade, rode wijn, salie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rehpfeffer - Reepeper

Ingrediënten:
cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde duiven met appelcompote

Ingrediënten:
cognac, goudrenet, jonge duif, olijfolie, saucijs, suiker, volle rode wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Stoofschotel van hert

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, cognac, droge marsala, hert, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, piment, prosciutto, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, ui, verse peterselie en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Ragout van fazant

Ingrediënten:
boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte