Recept uit Het Franse bakboek:
Pain de campagne
- Ingrediënten:
- bloem, gedroogde gist, water, roggebloem, tafelzout en water
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, kaneel, knoflook, kristalsuiker, meel, melk, mozzarella, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, sesamzaad, suiker, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit BioBudget:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit Moro:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:
Basisrecept uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Polpo: