234 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboekweitmeelbotercitroensapeieidooiergedroogde gistgistkaneelkarnemelkknoflookolieolijfoliepeperroomslagroomsuikertarwebloemuivolle melkzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Aromatische berkenstroop met melk en gerst

Ingrediënten:
anijszaad, appelbalsamico, berkensiroop, dextrose, guargom, invertsuiker, klaverzuring, melk, melkpoeder, parelgort, room, roomse kervel, suiker, tijmbloemen, vloeibare stikstof, water, zoethout en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zuivel
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Cumberland rum nicky

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, melk, mincemeat, poedersuiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Tamarinde-custardtaart - tamarind tart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, foelie, laurierblad, melk, poedersuiker, rietsuiker, tamarindeconcentraat, volle melk, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / buffet uit Brits bakboek:

Mince pies met vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Manchester tart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, frambozenjam, gekonfijte kers, kokosschilfers, melk, poedersuiker, rietsuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht uit Brits bakboek:

Banbury apple pie

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, cox-appels, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, gemberpoeder, jonagold appel, krenten, melk, poedersuiker, rietsuiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Elzasser tulband - kugelhopf

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, ei, instantgist, kirsch, melk, poedersuiker, rozijnen, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Kersenijs

Ingrediënten:
amandelessence, eigeel, ontpitte kersen, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Pistacheijs

Ingrediënten:
eigeel, pistaches, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Nectarineijs

Ingrediënten:
eigeel, nectarine, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Mince pies & mincemeat

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, eigeel, gedroogde pruim, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, mincemeat, niervet, nootmuskaat, poedersuiker, rozijnen, rum, sevillasinaasappels, sherry, shredded suet, stoofappel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Abrikozenijs

Ingrediënten:
abrikozen, eigeel, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Frambozenijs met zoethout

Ingrediënten:
eigeel, frambozen, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water, zoethoutbonbons en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Perzikijs

Ingrediënten:
eigeel, perzik, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Speisekammer:

Zwart sesamijs

Ingrediënten:
eigeel, pistaches, poedersuiker, room, suiker, vanillepeul, volle melk, water, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / ijs
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rijstvulling voor briouats

Ingrediënten:
amandelen, boter, kokosbloesempoedersuiker, langkorrelrijst, oranjebloesemwater, volle melk, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...