93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkbladpeterseliebloembotercitroeneiknoflookmelkmosterdolieolijfoliepaprikapoederpeperplantaardige olieuiwaterwitte wijnwitte wijnazijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Caldero - Vissoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde paprika, harissa, heek, knoflook, knoflookmayonaise, koriander, laurier, mul, paprikapoeder, pastis, poon, raki, rode snapper, saffraanpoeder, schelvis, sinaasappelschil, tomaten, visgraten, zonnebloemolie, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met Duitse saus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, mosselen, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, groene voedingskleurstof, kappertjes, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

brik a l´oeuf en briouats

Ingrediënten:
citroensap, ei, filodeeg, tonijn in olie, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Tunesisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pens in Franse saus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, cognac, doorregen buikspek, eierdooier, kalfspoot, kalfssnuit, kruidnagel, peper, runderbouillon, runderpens, ui, verse peterselie, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, eierdooier, kerrie, melk, mosselen, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

hersenen in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillon, lamshersenen, melk, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

champignons in bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, champignon, citroensap, eierdooier, melk, peper, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, dragon, ei, eidooier, kappertjes, kervel, olie, peterselie, sjalot en wittewijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde heekfilets met groene mayonaise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, broodkruim, citroensap, ei, heekfilet, kappertjes, melk, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

La pastilla - Eenpersoonskippenpasteitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, citroensap, ei, eidooier, filodeeg, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, peper, plantaardige olie, poedersuiker, ui, warkavellen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kalfsborst, kortkorrelige rijst, laurierblad, melk, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Blanquette van kip

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kortkorrelige rijst, kruidnagel, laurierblad, melk, soepkip, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gegrilleerde mul met groene mayonaise

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, ei, kappertjes, mul, olijfolie, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mayonaise speciaal

Ingrediënten:
ansjovispasta, citroensap, eidooier, knoflook, mosterd, olie, peterselie, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen
Haal meer recepten op...