504 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeieiwitgedroogde gistgistkaneelmaïzenamelkolieolijfoliepoedersuikerpure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Aalbessentaart Met Meringue

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, maïzena, bloem, gezouten boter, citroen, kristalsuiker, meringue, rode aalbessen, bakpoeder, maïzena en water

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Groentetaarten (quiches)

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / quiche / hartige taart
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Crostata di marroni - Kastanjetaart

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, ei, eidooier, kristalsuiker, ongezoete kastanjepuree uit blik, poedersuiker, rum, water, wijnsteenzuur en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Heiligenbrood

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, gist, melk, olijfolie, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Taartje met appelschijfjes

Ingrediënten:
afdekgelei, appels, banketbakkersroom, bloem, eierdooier, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Peren met chocolade

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bittere chocolade, bloem, cognac, eierdooier, fijne kristalsuiker, kruidnagel, laurier, melk, peer, slagroom, vanillestokje en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Perentaartjes

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, afdekgelei, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, eierdooier, eieren, gekonfijte sinaasappelschil, kristalsuiker, peren uit blik, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense flan

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, toervetstof, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Slangenkoeken - serpentone delle monache

Ingrediënten:
amandelen, appel, bloem, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, grofkorrelige suiker, pijnboompitten, rozijnen, suiker, vin santo, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, chocoladekoffieboontjes, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnoot, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, poedersuiker, rum en water

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Schuimtaart met koffie

Ingrediënten:
amandelpoeder, amandelschilfers, bloem, boter, eierdooiers, eieren, eiwitten, hazelnootpoeder, kristalsuiker, oploskoffie, water, witte amandelpoeder en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Semifreddo

Ingrediënten:
amaretti, appels, bloem, citroen, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, slagroom, water, witte wijn en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / ijs
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Vlaams appeltaartjes

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, blonde cassonadesuiker, boter, broyage, donkere cassonadesuiker, eierdooier, eieren, kaneel, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense zandtaartjes

Ingrediënten:
bakpoeder, banketbakkersroom, bloem, boter, eierdooier, kristalsuiker, lichtbruine suiker, maagzout, marsepein, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...