443 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieeigembergroenteketjap manisknoflookkomkommerkorianderlente-uilimoenolieolijfoliepeperpindakaaspreisesamoliesesamzaadsperziebonensuikertofuuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met taugé, ui en sojasaus - toemis tahoe

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, sambal badjak, sambal trassi, tahoe, taugé, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Sojabonenkaas met taugé - taoekwa dan taugé

Ingrediënten:
arachideolie, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflook, sambal oelek, sojabonenkaas, sperziebonen, tahoe, taugé, tofu en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Biefstuk met taugé

Ingrediënten:
biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide taugé - sajoer toemis taugé

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, kip, knoflook, laos, sambal oelek, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meer-in-de-pan van met taugé

Ingrediënten:
bloem, bonen, boter, donkere sesamolie, ei, lente ui, neutrale olie, peper, sojasaus, taugé, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met taugé

Ingrediënten:
bouillon, gekookte ham, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, taugé, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Glasmie en taugé salade

Ingrediënten:
bosui, donkere sesamolie, druivenpitolie, glasmie, knoflook, maïsolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Taugésalade - lalab taugé

Ingrediënten:
citroensap, ketjap benteng asin, komkommer, kruidenazijn, limoensap, prei, radijs, sambal badjak, sambal oelek, taugé, verse bieslook, zoetzure augurk en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met taugé

Ingrediënten:
chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, taugé en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met taugé

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, sojasaus, sugarsnaps, taugé, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Pannenkoekjes met hoisinkip en taugé

Ingrediënten:
chinese pannenkoekjes, donkere sojasaus, gemberpuree, hoisinsaus, kipfilet, komkommer, lente-ui, peper, taugé, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
sous-vide / pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Geroerbakte noedels & taugé

Ingrediënten:
cellofaannoedels, dipsaus, geroosterde gezouten pindas, glasnoedels, groentebouillonpoeder, knoflookbieslook, koriander, lichte sojasaus, munt, olie, rawit, taugé, thaise sjalotjes, water, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperig gebakken taugé

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, koriander, limoen, maïzena, peper, pinda, rijstmeel, sojasaus, taugé en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kippensoep met pit en taugé

Ingrediënten:
citroengras, ei, ketjap benteng manis, kippenbouillon, kippenvlees, peterselie, rijst, sambal goreng kentang kering, sambal oelek, sederij, serehpoeder, soepbolletjes en taugé

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse zomer pastasalade met taugé

Ingrediënten:
donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, ingelegde japanse gember, kombu dashi, komkommer, maïsolie, nori, ramen noedels, rijstwijnazijn, roerei, sojasaus, suiker, taugé, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...