36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelbloembotercitroenraspcitroensapcitroenschilfruitjamkaneelknoflookkruidnagelolieolijfoliepeperrode wijnroomspecerijenuivetwaterwitte wijnzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Warme pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep met aardappel

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger kikkererwten-citroen

Ingrediënten:
brood, bulgur, burger, hamburgers, chiazaad, citroensap, curry, eieren, granen, groenten, ingelegde citroen, jam, kikkererwt, kikkererwten, knoflook, kruidenpasta, noten, paddenstoelen, palmolie, paneermeel, peterselie, peulvruchten, pindakaas, prei, sesamzaad, specerijen, suiker, tarwe, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden en zeezout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude aalbessensoep

Ingrediënten:
aalbessen, aardappelmeel, citroen, eiwitten, kaneelstokje, kruidnagel, rode bessensap, rode wijn en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude morellensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenschil, kaneelstokje, morellen, rode wijn, suiker en water

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kruisbessensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, kruisbessen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude pruimensoep

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude appelsoep

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude abrikozensoep

Ingrediënten:
abrikozen, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Kostelijke pruimensoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, pruimen, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Koude wijnsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, citroen, druiven, eidooier, kaneelstokje, room, suiker en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Custardtaart

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenschil, ei, eidooier, kaneelstokje, melk, reuzel en vanille-essence

Keuken:
Cajun
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Altrömische Kalbshaxe auf Kartoffelpuree mit Peterselie und Minze / Oud-Romeinse kalfsschenkel op aardappelpuree met peterselie en munt

Ingrediënten:
aardappelpuree, citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschenkel, kaneelstokje, kappertjes, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, olie, peper, poedersuiker, rode wijn, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals / Romeins
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Stoofperen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, appelazijn, bessen, citroen, kaneel, rode wijn, stoofpeer en suiker

Soort:
fruit
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Stoofperen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, azijn, bessen, citroen, kaneel, rode wijn, stoofperen en suiker

Soort:
fruit
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / nagerecht uit Koude keuken:

Deense appelsoep

Ingrediënten:
aardappelmeel, bosbessencompote, citroen, kaneel, kruidnagel, room, suiker, water, witte wijn en zure appels

Keuken:
Deens
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Sangria

Ingrediënten:
bouillon, citroen, doperwten, fruit, garnalen, gele paprika, groene appel, groente, kaneelstokje, kipfilet, tomatenpuree, mosselen, paprikapoeder, perzik, puntpaprika, rijst, sinaasappel, spa rood, sriracha saus, suiker, knoflook, ui en water

Haal meer recepten op...