134 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroencitroensapeigemberkaneelketjap manisknoflooklaosmelkolieolijfoliepeperrundvleessambal oeleksojasaustrassiuivleeswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer asem

Ingrediënten:
asemvocht, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroengras, citroensap, daoen salam, foelie, goela djawa, groene paprika, haricots verts, knoflook, laos, preitjes, rode paprika, runderpoulet, sambal oelek, sereh, sperziebonen, spitskool, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer kari daging sapi

Ingrediënten:
aardappel, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, daoen salam, djahé, djinten, dunne kokosmelk, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, runderpoulet, sambal oelek, savooiekool, sereh, sperziebonen, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Chiang mai-kerrie - gaeng hang lay

Ingrediënten:
citroengras, gapi, garnalenpasta, gele bonensaus, gember, groene chilipeper, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, kratiem, ma-kaam piag, nam taan peep, palmsuiker, prik chee fa haeng, rundvlees, ta krai en tamarindesap

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Pastirma

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, fenegriekzaad, gedroogde rode chilipeper, gemalen fenegriekzaad, gemalen korianderzaad, pikant paprikapoeder, rundvlees, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:

Droog en pittig rundvlees

Ingrediënten:
gula bali, jeruk limo, knoflook, korianderzaad, laos, lombok, peperkorrel, rawit, rund, stooflappen, sukade en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Vlaamse stoofkarbonades

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, grove mosterd, laurierblad, peper, rode wijnazijn, rundvlees, ui, verse tijm, volkorenbrood, westmalle trappist dubbel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...