265 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroeneikipolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uirozemarijntijmtomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met worst

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, farfalle, knoflook, olijfolie, saucijs, tomaat, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Venetiaanse worst met bonen

Ingrediënten:
borlottibonen, knoflook, lamonbonen, musettoworst, pancetta, peperoncino, rigatino, rozemarijn, salie, tomaat in blik, ui en worst

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Simpele gumbo met worst

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, cayennepeper, garnalen, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, laurier, maïzena, okra, oregano, paprikapoeder, tijm, tomaat uit blik, ui, worcestershiresaus en worst

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Linzen met spek en worst

Ingrediënten:
buikspek, knoflook, kruidnagels, laurierblaadje, linzen, olijfolie, saucijs, spruiten, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Macaroni-kaas met worst & pecannoten

Ingrediënten:
ahornsiroop, gehakt, gekookte ham, goudse kaas, groene salade, halfvolle melk, macaroni, mosterd, oude cheddar, pecannoten, roomboter, rozemarijn, tarwebloem, knoflook en worstjes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gevulde kool

Ingrediënten:
chorizo, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groene kool, grof zout, knoflook, saucijzen, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...