Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Beignets met salie en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, arachideolie, augurk, azijn, bittere sinaasappel, bleekselderij, bloem, boter, bruisend mineraalwater, citroensap, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peperkorrel, peterselie, prei, tomaat, ui, witvisfilet, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: