Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Pommes duchesse - Aardappelpuree voor garnering
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, slagroom, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, amandelmeel, arachideolie, bloem, boter, bouillon, chips, crème fraîche, curry, deeg, ei, knoflook, kokosolie, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, slagroom, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: