10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletazijnbieslookbladerdeegbloembruine boterchampignoncitroengrascrème fraîchedragondroge witte wijneidooiergeklaarde botergele stekelzwamlaurierpeterselieroomsjalotslagroomwitte peperkorrelswitte wijnazijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Oesters à la Bienville - oysters bienville

Ingrediënten:
boter, broodkruim, cayennepeper, champignon, citroensap, eidooier, garnalen, grof zout, lente ui, oester, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Hollandaise-langoustinesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, langoustinekoraal, langoustinelever, laurier, peterselie, sjalot, slagroom, water, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hollandaise

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, laurier, peterselie, sjalot, witte peperkorrels, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pikante saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, cayennepeper, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsfond, kappertjes, peterselie, room, sjalotten, slagroom, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Rendezvous de Fruits de la Mer et du Bois - Afspraakje tussen de vruchten van de zee en uit het bos

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cantharellen, cayennepeper, citroensap, coquilles, crème fraîche, droge witte wijn, ei, garnalen, gele stekelzwam, groentebouillon, grote sponszwam, inktvis, kippenbout, mosselen, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, shii-takes, sjalot, voorjaarspronkridder, zalmfilet, zeeduivel, zout en zwavelzwam

Keuken:
Frans / Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, eidooier, geklaarde boter, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch