Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding zoetwatervis pocheren
- Ingrediënten:
- bleekselderij, court-bouillon, groente, peperkorrels, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zoetwatervis
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis, azijn, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, eidooier, groente, ham, kalfsfond, kalfsvlees, kervel, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Mr Ooier blogt:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: