11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelandijviearboriorijstauberginebleekselderijbloemborlottibonenbotercourgetteeiolijfoliepancettaparmezaanse kaaspeperprosciuttorauwe hamrode uirucolasuikerwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Borstjtsj - minestrone alla russa

Ingrediënten:
aardappel, biet, boter, knoflook, rode biet, rundvlees, selderijhart, suiker, tomaat, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon, witte kool, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met peperonata & coppa

Ingrediënten:
bladpeterselie, ciabatta, coppa, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kerstomaat, knoflook, mayonaise, peperonata, rode ui, rucola en zwarte olijven

Keuken:
Maleisisch / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Dikke broodsoep - zuppa di pane

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cannellinibonen, knoflook, olijfolie, oud brood, peper, prosciutto, rauwe ham, savooiekool, snijbiet, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Bucatini all'amatriciana

Ingrediënten:
bucatini, gedroogd cayennepepertje, guanciale, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, tomaten uit blik, ui en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Cannelloni

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, champignons, ei, fontinakaas, gedroogde basilicum, kalfsgehakt, knoflook, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto, runderbouillon, slagroom, tomatensaus, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maccheronitimbaal 'de tijgerkat'

Ingrediënten:
bechamelsaus, beenham, bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, kippenlever, kippenpoot, knoflook, kwartelei, laurier, maccheroni, marsala, olijfolie, rauwe ham, rode wijn, salami felino, suiker, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / pasta/noodles / varkensvlees