Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bonito, bronzen venkel, brood, cayennepeper, citroensap, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, room, sjalot, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: