Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Kabeljauw met vanille
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, margarine, slagroom, vanillestokje en visbouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, avocado, basilicum, biet, bloem, bloemkool, boter, crème fraîche, dille, dragon, ei, gerookte garnalen, gerookte zalm, haring, kerriepoeder, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: