Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Visterrine
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, amandelschaafsel, bakolie, basilicum, bieslook, bleekselderij, brood, garnaal, gember, gladde haai, kabeljauw, knoflook, komijnpoeder, kruiden, mul, olijfolie, peper, saffraan, schorpioenvis, tomaat, ui, vissaus, witte wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: