Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, azijn, basilicum, bieslook, biet, bloem, boekweitmeel, boter, bouchees, bouquet garni, crème fraîche, eidooier, eiwit, fijn zout, friseesla, frituurolie, gecanneleerde champignonhoedjes, gerookte paling, gist, olijfolie, peper, sjalot, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: