13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baarsbasilicumbieslookbloembotercitroencitroensapdillegelatinekabeljauwkerriepoederkerstomaatknoflookkruidenmaïzenaolijfoliepeperslagroomstokvistijmtomatenpureeuiwitte wijnzalmzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vis En Schaaldierensoep Met Sinaasappel En Chili

Ingrediënten:
basilicum, dille, garnaal, kabeljauw, kreeftenbouillon, olijfolie, gezeefde tomaten, sambal oelek, sinaasappel, slagroom, stokvis, knoflook, tijm, maïzena, tomatenblokjes uit blik, kruiden, zalm en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zalmrolletjes

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte zalm, kerstomaat, kervel, meloen, peper, room, veldsla en zalm in blik

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Roze taglierini

Ingrediënten:
bieslook, bliktomaat, boter, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, slagroom, taglierini, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Hollandse bouillabaisse

Ingrediënten:
baars, bloem, boter, dorade, griet, harder, knoflook, laurier, prei, rode poon, rozemarijn, schol, slagroom, tarbot, tijm, tomaten, tomatensap, ui, venkel, vis, witte wijn, wortel, zeeduivel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon