7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasaspergepuntenbéarnaisesausbloemboterbouquet garnicayennepepercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooiereiwitgelatinegerookte forelgerookte zalmforelmadeiramierikswortelpeperroomsinaasappelsuikertruffeluizalmzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Viscocktail

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, cognac, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, mierikswortel, peterselie, room, sinaasappel, sla, suiker en zout

Soort:
vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de saumon - Zalmmousse

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, gelatine, gelatinepoeder, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, truffel, ui, visfond op basis van witte wijn, wortel, zalm, zalm uit blik en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Vorstelijke zalmrolletjes

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, cognac, gerookte zalm, mierikswortel, room, sinaasappel, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis