Diner / voorgerecht uit Italië:
Trota in carpione - Ingelegde forel
- Ingrediënten:
- forelfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, ui, water en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, artisjok, augurk, bloem, bloemkool, bonen, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, foelie, forelfilet, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: