Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, kristalsuiker, maïzena, nootmuskaat, olijfolie, peper, poedersuiker, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, volle melk, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Turquoise:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit United states of cakes:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Roger Van Damme desserts:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Patisserieboek:
Recept van Lekker Happen: