Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bloemkoolcappucino met kerrieroom
- Ingrediënten:
- bloemkool, boter, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, olie en slagroom
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, bloemige aardappel, bloemkool, boter, bouillon, citroensap, foelie, groentebouillon, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, pompoen, rode ui, room, sjalot, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: