Recept uit De kunst van het koken:
Potage Parmentier - Aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, boter, peterselie, prei, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloemkool, boter, citroensap, courgette, fruit, groente, knoflook, olie, olijfolie, peper, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Blik in de Keuken: