16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstbladpeterseliebleekselderijboterbouillonbouquet garnibruine bouilloncayennepeperchorizofoelieknoflookkruidenlaurierlaurierbladolijfoliepaprikapoederpreitomaattomaat in blikuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kippensoep met asperges en rijst

Ingrediënten:
asperge, foelie, kipkarbonade, kippenbouillontablet, laurierblad, peper, rijst, soepgroenten, tijm, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Foodblogswap: Kip met rijst uit de oven

Ingrediënten:
champignons, gedroogde basilicum, gedroogde peterselie, gedroogde tijm, kipfilets, kippenbouillon, knoflookpuree, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, room, ui, verse basilicum, witte rijst, zout en zure room

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potage magali - Mediterrane tomatensoep met rijst

Ingrediënten:
basilicum, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, saffraandraadjes, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, venkelzaad, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Riz en couronne - Rijstrand

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Risotto, pilaf, pilau

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
aardappels, boter, bouquet garni, citroensap, eidooier, peterselie, witte peper, ui, kalfsschouder, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, meel, pasta, rijst, slagroom, peterselie, tijm, knoflook, witte champignons en zout

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Zuidelijke stoof met worst

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, langkorrelige rijst, lente-ui, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peterselie, rode spaanse peper, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / rijst / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Jambalaya met kip, worst & garnalen

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, drumsticks, garnalen, gerookte worst, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, langkorrelige rijst, laurier, olijfolie, paprika, peterselie, rode spaanse peper, tijm, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Raapjestaart met kalfsvlees

Ingrediënten:
baharat, basmatirijst, bladpeterselie, chilivlokken, fijne kristalsuiker, gehakt, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, raapjes, tamarindepasta, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Jambalaya uit New Orleans

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cayennepeper, chorizo, cognac, gekookte ham, gepelde grote garnalen, groene paprika, kipfilet, kippenbouillonblokje, knoflook, kruidnagel, langkorrelrijst, olijfolie, oregano, peper, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipkasserol met zuidvruchten en gekarameliseerde uien

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, gedroogde abrikoos, grove mosterd, kippenbouillon, kippendij, krenten, langkorrelige zilvervliesrijst, laurierblad, saffloerolie, sinaasappelrasp, suiker, sultanarozijnen, ui, verse peterselie, verse tijm, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pilav met kikkererwten, aubergine en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, basmatirijst, kikkererwten, bouillon, chilivlokken, courgette, courgette, feta, fruit, granen, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rijst, knoflook, ui en kruiden

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst